Зустріч присвячена 38-й річниці страшної техногенної катастрофи…

24 квітня на базі нашого центру відбулась зустріч активу Всеукраїнської громадської організації інвалідів “Союз Чорнобиль України”, представників Пенсійного фонду Головне управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області Департамент соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА , а також директора медичного центру ветеранів війни та радіаційного захисту населення Голодюк Світлани з учасниками ліквідації та постраждалими внаслідок аварії на ЧАЕС. Зустріч була присвячена 38-й річниці страшної техногенної катастрофи.
Захід розпочався з хвилини мовчання за загиблими ліквідаторами та постраждалими внаслідок аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Під час зустрічі були обговорені проблемні питання соціального захисту та пенсійного забезпечення, а також шляхи їх вирішення.
Такі зустрічі мають важливе значення для вирішення актуальних проблем та підтримки тих, хто постраждав від Чорнобильської трагедії. Наш центр завжди готовий до співпраці та надання допомоги учасникам ліквідації та всім, хто постраждав від наслідків аварії.