Рік плідної роботи Центру Recovery у Вінниці

24 травня 2024 року річниця роботи реабілітаційного центр Recovery на базі КНП «ВОКМРЦВВРЗН ВОР».

Ми завжди пацієнтоорієнтовані!!! Наш девіз «Етична та людяна комунікація з пацієнтом».

До річниці створення відбулась конференція, на якій фахівці відділення фізичної та реабілітаційної медицини поділилися досвідом роботи, напрацюваннями у роботі з інноваційним обладнанням та різними методиками фізичної реабілітації, клінічними випадками та історіями і досягненнями пацієнтів.

Потужна мультидисципланарна  команда у складі: лікарів фізичної та реабілітаційної медицини, фізичних терапевтів, ерготерапевтів, асистентів фізичних терапевтів та асистентів ерготерапевтів, терапевтів мови і мовлення, психологів, психіатрів та інших фахівців з неймовірним досвідом, знаннями, людяністю і бажанням допомогти використовуючи сучасне реабілітаційне обладнання, надаючи психологічний супровід роблять все можливе і неможливе, щоб допомогти нашим героям знову жити нормальним життям.

Ми усі ще раз впевнилися шо найменші досягнення пацієнта це величезна, кропітка робота усієї команди, яка тісно взаємодіє між собою. До кожного пацієнта індивідуальний підхід, який обговорюється на зборах мультидисциплінарної команди, створюється індивідуальний реабілітаційний план, виставляються корокткострокові та довгострокові цілі, згідно яких надалі проводиться реабілітація.

Ми почули і побачили як речі які для багатьох є буденністю – можливість самостійно одягнутися, поїсти, встати, піти, сісти – для наших пацієнтів є досягненням, результатом важкої праці.

Висловлюємо щирі слова подяки центру Recovery, засновника Віктору та Олені Пінчукам за можливість допомагати нашим захисникам та захисницям!!!

СЛАВА УКРАЇНІ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!