Як зрозуміти, що у мене алергія?

Досить часто нас турбують закладеність та виділення з носа, свербіж очей, носа, шкіри, сльозотеча, задишка, кашель, почервоніння і відлущування шкіри, а ми не надаємо цьому потрібної уваги – а потрібно, адже це є прямими симптомами прояву алергії.

А що ж таке алергія? Алергія – це прояв підвищеної чутливості імунної системи до окремих речовин, іншими словами – це незвичайна відповідь організму на звичайні для здорових людей подразники, які призводять до хворобливого стану після «першого знайомства» та при повторному контакті з ними. Алергія може бути викликана будь-якою речовиною природного та штучного походження.

У нашому центрі, є чудовий фахівець, Кириченко Лідія Миколаївна – лікар алерголог, дитячий алерголог, клінічний імунолог вищої категорії, к.мед.н., доц. курсу клінічної імунології та алергології ВНМУ ім.М.І.Пирогова., який допоможе Вам з’ясувати на що у Вас алергія, та як з нею боротися.

У нас надається висококваліфікована амбулаторна допомога, проводяться обстеження та лікування, скринінг, діагностика шкірних проб з алергенами, оцінка імунного стану хворим на алергічні захворювання та з порушенням імунітет, та застосовуються сучасні методи імунопрофілактики, діагностики, лікування та реабілітації.

Досить часто, ми приймаємо на власний розсуд антигістамінний засіб (специфічна група протиалергічних ліків, фармакологічним ефектом яких є блокада Н-рецепторів), але зникнуть лише симптоми, а сама проблема залишиться. Тому не шкодуємо свого часу, звертаємо увагу на своє самопочуття, і при виникненні симптомів телефонуємо з 08:00 до 16:00 за тел.: 0432 333 150; 098 956 51 59, записуємося на прийом до нашого лікаря-алерголога, беремо направлення від сімейного лікаря, приходимо на консультацію і залишаємося здоровими!!!!

Нас Ви знайдете за  адресою: м. Вінниця, вул. Василя Стуса 11 (зупинка вул. В. Отамановського).