Розширення центру Recovery

Задля допомоги Силам безпеки й оборони України, у Вінниці Віктор та Олена Пінчуки у травні 2023 року створили надсучасний реабілітаційний центр мережі «RECOVERY».
Але, ми не зупиняємося на досягнутому, а рухаємося лише вперед. Тому завдяки додатковій угоді з благодійниками у 2024 році центр розширено відповідно до світових стандартів інклюзивності й технологічності. Це неабиякий поштовх у розвитку напряму реабілітації на Вінниччині.
Центр створено на базі КНП «ВОКМРЦВВРЗН ВОР», тут військові після травм і поранень отримують безоплатні послуги, проходять курс реабілітації згідно індивідуального реабілітаційного плану розробленого мультидисциплінарною командою. За час існування центру проліковано уже 1522 військовослужбовці.
Як зазначила Перший заступник Начальника ОДА Наталя Заболотна – «Так, Ми зможемо надавати послуги нашим військовим ще краще, ще якісніше. Головне, що є фахова, смілива команда, яка не боїться викликів і прагне щоденно працювати над відновленням наших героїв та героїнь!».
Тож, не боїмося нових викликів, не зупиняємося на досягнутому, рухаємося до Перемоги!!!